ΠΡΟΦΙΛ
 Παρασκευή Μεντζελοπούλου MD Ενδοκρινολόγος, Διαβητολόγος

Επικοινωνήστε με τη γιατρό

Αφήστε το σχόλιο ή την ερώτησή σας
και θα σας απαντήσουμε
το συντομότερο.
Στόχος της διαδικτυακής αυτής πύλης είναι να φέρει σε επαφή τον επισκέπτη με το αντικείμενο της Ενδοκρινολογίας, του σακχαρώδη διαβήτη και του μεταβολισμού και με απλά λόγια να εξηγήσει νοσήματα και επιπλοκές που προβληματίζουν όλο και περισσότερους από εμάς. Η αλματώδης εξέλιξη της ιατρικής τα τελευταία χρόνια, μετά την ανάγνωση του ανθρώπινου γονιδιώματος, οδηγεί στην συνεχή ανακάλυψη νέων ορμονών και έχει δώσει νέα ώθηση στην επιστήμη της Ενδοκρινολογίας. Σιγά σιγά κατανοούμε όλο και περισσότερα για την πολύπλοκη δράση των ορμονών και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους και ανακαλύπτουμε την καταλυτική τους επίδραση στη ρύθμιση κάθε λειτουργίας του σώματος.

Ο βασικός σκοπός λοιπόν είναι να γίνει η ενημέρωση δύναμη πρόληψης της ασθένειας και προώθησης της υγείας σε κάθε ηλικία, αλλά και σε περίπτωση νόσου, η ενημέρωση είναι βασική προϋπόθεση επιτυχίας της θεραπείας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βαρύτητα δίνεται στις γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας, στις μελλοντικές μαμάδες που κρατούν στα χέρια και στο σώμα τους την υγεία μιας ολόκληρης νέας γενιάς.

Ελπίζουμε να βρείτε τις πληροφορίες χρήσιμες και να μας στείλετε σχόλια, ερωτήσεις ή απορίες σας.

photo-2  photo-1
photo-3  photo-4
photo-5  photo-6
photo-7  photo-8
photo-9  photo-10

Η καλύτερη ιατρός στον χώρο της! Γνωρίζει το αντικείμενο όσο λίγοι, αφιερώνει χρόνο και σου εξηγεί τα πάντα! Σ' ευχαριστώ Βούλα!

Γιώργος Π.

Καταπληκτική ιατρός! Φοβερός άνθρωπος!

Νίκος Π.

Εξαιρετική γιατρός με σπουδες στο αντικείμενο της. Βοηθάει στην σωστή διάγνωση με την κατάλληλη αγωγή

Αναστασάι Δ.
Medifem       
Μαιευτήριο ΡΕΑ
medNutrition
Κατασκευή ιστοσελίδων Forthright