Γονιμότητα

Γονιμότητα και ορμόνες

hormones

Οι ορμόνες παίζουν ζωτικής σημασίας ρόλο στην ανάπτυξη, την ωρίμανση, τη γονιμότητα και τη γήρανση, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Τόσο η παραγωγή του σπέρματος στους άνδρες όσο και η παραγωγή και ποιότητα των ωαρίων στις γυναίκες, αλλά και η προετοιμασία του γυναικείου σώματος για την επίτευξη και διατήρηση μιας εγκυμοσύνης προϋποθέτουν την αρμονική συνεργασία πολλών και διαφορετικών ορμονών.

Στην σύγχρονη εποχή 1 στα 8 ζευγάρια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα γονιμότητας και καθυστέρηση στην επιτυχία και διατήρηση εγκυμοσύνης. Σε μεγάλο ποσοστό αυτών των περιπτώσεων τα αίτια είναι ορμονικά.

Αν προετοιμάζεστε για μια εγκυμοσύνη ή προσπαθείτε ήδη είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζετε το ρόλο που παίζουν οι ορμόνες σε αυτή τη διαδικασία και να αναγνωρίσετε και να αντιμετωπίσετε έγκαιρα ένα πιθανό πρόβλημα. Στόχος μας είναι να σας ενημερώσουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, όπως έχουμε βοηθήσει πολλά ζευγάρια από όλη την Ελλάδα που ζήτησαν τη βοήθεια μας.

Η καλύτερη ιατρός στον χώρο της! Γνωρίζει το αντικείμενο όσο λίγοι, αφιερώνει χρόνο και σου εξηγεί τα πάντα! Σ' ευχαριστώ Βούλα!

Γιώργος Π.

Καταπληκτική ιατρός! Φοβερός άνθρωπος!

Νίκος Π.

Εξαιρετική γιατρός με σπουδες στο αντικείμενο της. Βοηθάει στην σωστή διάγνωση με την κατάλληλη αγωγή

Αναστασάι Δ.
Medifem       
Μαιευτήριο ΡΕΑ
medNutrition
Κατασκευή ιστοσελίδων Forthright